Koska tietää, että on aika muutokselle?

Koska on aika hankkia uusi? Koska tietää, että on nähty tarpeeksi yhteisiä aikoja?

Meille on ainakin vihjeitä sadellut. Yksi jos toinen vieraistamme on nauranut ja väittänyt ettemme voi olla tosissamme.  Ihmisten on vaikea uskoa, että emme ole tehneet asialle vieläkään mitään. Me emme ole nähneet samaa ongelmaa. Meistä se on ollut ihan hyvä.

Ehkä tässä nyt on kuitenkin alkanut huomaamaan jotain. Olen aivan reunalla. Tilaa on todella vähän.  Oma haasteensa on, että meitä on nyt kolme. Kolme samassa sängyssä.

Meitä on nyt kolme, koko perhe, 120 cm leveässä sängyssä. Kyllä, tiedämme että on tullut aika vaihtaa uuteen sänkyyn. Ehkä sänky voi olla vähän leveämpi.  Olemmehan jo aikuisia, olemmehan jo vanhempia. Ehkä joskus on aika tehdä jotain muutoksia. Vai mitä?

Äiti, vaimo ja pappi. Uskalsin viimein itsekin luottaa elämän ihmeisiin ja maailmaan tuli kauttani uusi ihminen. Elämä ja parisuhde koostuu pienistä huomionarvoisista hetkistä, jotka yritän pukea Rakkauden roihussa sanoiksi aina sunnuntaisin.

Rakkaudenroihu.fi

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

> Blogin etusivulle

> Parisuhteenpalikat.fi-etusivulle

Top