Sisäpiirijuttuja

Meillä on edessä muutto. Tässä alkavan hellekesän kynnyksellä hieman siivotaan laatikkoja ja kaappeja. Sinnehän on kertynyt vaikka mitä, varsinkin kun joitain laatikoista ei ole kahdeksaan vuoteen karsittu.

Sieltä laatikon uumenistahan se. Lappu, joka oikeuttaa ilmaiseen halaukseen. Kyllä, tuommoinen kuivakka lahjaksi saatu halauslappu. Nokkelimmat ehkä yhdistävät sen Modern family -televisiosarjaan. Claire antoi Philille näitä tällaisia halauslappuja hääpäivälahjaksi. Meillä sitten tietenkin on annettu lahjaksi vitsillä sama. Onpa hauska yksityiskohta kaaoksen keskellä löytää tämä lappu.

Tässähän tulee muistelleeksi muitakin tällaisia sisäpiirijuttuja. Minusta näitä kannattaa parisuhteessa vaalia. Muistan kun joudumme kaatosateen saartamaksi Bordeauxissa ja tilasimme sitten hihitellen tyhjässä kuppilassa listalta löytyvää Kumman kaa-televisiosarjan Annen ja Ellun suosikkijuomaa. Eipä haitannut sade.

Muutossa, jos jossain, näitä pieniä yksityskohtia tarvitaan. Tämä pieni lappu oli hyvä alku.

Äiti, vaimo ja pappi. Uskalsin viimein itsekin luottaa elämän ihmeisiin ja maailmaan tuli kauttani uusi ihminen. Elämä ja parisuhde koostuu pienistä huomionarvoisista hetkistä, jotka yritän pukea Rakkauden roihussa sanoiksi aina sunnuntaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

Top