Tahtoisin kuulla sinulta

Kysyin joukolta tuntemattomia ja vähän tutumpia ihmisiä, että mitä he tahtoisivat kuulla rakastetultaan/ihastukseltaan tänä jouluna.

“Rakastan sua.”

“Olet elämäni puoliso.”

“Olet rakkauteni nyt ja aina”

“Joulu ei olisi joulu ilman sua”

“Haluutsä kahvii?”

“Nähdään taas pian” 

“Jos joulupukki toisi sulle PS4, niin mitkä kaks pelii olis sun top listalla?”

Että ihastukseni kertoisi tunteensa minua kohtaa. Olivatpa ne mitä hyvänsä.

“Minun tulee sinua ikävä, kun lähdet puoleksi vuodeksi pois”

“Olet ihana”

“Sinä riität”

“Sinäkin olet minulle rakas”

Kaikkia hyviä ajatuksia

“Vaikka sä oot tommonen, oot mulle rakas”

“Vietetään joulu yhdessä”

“Musta tuntuu, että mä olen ihastunut suhun”

Osa vastauksista tuli jodelissa; applikaatiossa, jossa voi käydä ihmisten kanssa keskusteluja täysin anonyymisti. Applikaatiossa, jossa teoriassa monet viestit voisivat koskettaa sinua tai läheisiäsija,joka sen vuoksi laittaa kerta toisensa jälkeen miettimään, että mitä jos viesti koskettaisikin sinua; mitä tekisit ja mitä ajattelisi.

Joukko ihmisiä kertoi mitä haluaisivat kuulla rakastetultaan/ihastukseltaan tänä jouluna. Mitäköhän joku haluaisi kuulla juuri sinulta? Jos antaisit tänä jouluna lahjaksi sanoja. Niitä odotetaan.

Tietoa

Itsekseen elävä, parisuhdettaan odotteleva ja kirkon nuorisotyönohjaajana työskentelevä transmies. Elämässäni ihmettelen ja pohdiskelen paljon, erityisesti ilmiöitä ihan arkisten asioiden takana. Tekstejäni löydät täältä joka torstai.

Rakkaudenroihu.fi

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

> Blogin etusivulle

> Parisuhteenpalikat.fi-etusivulle

Top