#uskallanrakastaa : vaikka tiedät musta ihan liikaa…

Olen yllyttänyt ihmisiä rakkauteen, vaikka onhan se riski. Monella tavalla.

Parisuhteessa toinen saa tietää yhtä sun toista sinusta. Se tietää sellaistakin, jota et haluaisi kertoa kellekään. Millainen olet kun suutut. Kuinka pikkumainen voit olla. Minkälaisia virheitä olet tehnyt.  Mikä sinua ärsyttää ja mistä haluaisit vaieta. Se tietää nämä kaikki. Ja tulee tietämään vielä lisää, vaikka kuinka paljon.

”Rakkaus ja pelko on toistensa vastakohtia. Sitten kun uskallat olla oikeasti avoin jotain toista kohtaan, kertoa pahimmat pelot ja kipupisteet omassa itsessä ja annat toiselle aseet, jolla satuttaa eniten tässä maailmassa. Siinä vaiheessa kun toinen ei käytäkään niitä hyväkseen, se on rakkautta. Näin puhui Chisu Vain elämää– sarjassa rakkaudesta ja allekirjoitan tämän täysin.

Riskiin yllytän, koska pelko siellä rakkauden vastapuolella, estää jo alkuhuuman sillä, ettei rakkaudestaan kerro, ettei vain toinen käyttäisi minua hyväkseen. Pelko estää rakkauden kehittymisen, ettei tuo toinen vain näe minua suuttuneena tai heikkona. Pelko estää rakkauden jatkumisen, ettei tuo toinen vain näkisi miten tyhjä olen ja kuinka kipeästi toivon tyhjyyden täyttyvän.
Joku tietää minusta aivan liikaa ja siitä huolimatta ja ehkäpä juuri siksi #uskallanrakastaa

Äiti, vaimo ja pappi. Uskalsin viimein itsekin luottaa elämän ihmeisiin ja maailmaan tuli kauttani uusi ihminen. Elämä ja parisuhde koostuu pienistä huomionarvoisista hetkistä, jotka yritän pukea Rakkauden roihussa sanoiksi aina sunnuntaisin.

Rakkaudenroihu.fi

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

> Blogin etusivulle

> Parisuhteenpalikat.fi-etusivulle

Top